Ми працюємо для Вас у цій непростій ситуації

Ми працюємо для Вас у цій непростій ситуації 24 березня 2020 р., Product

Шановні пані та панове, клієнти,

З огляду на теперішню ситуацію з епідемією коронавірусу, група "Суффле" створила комітет з управління кризами з метою забезпечення найкращого захисту своїх працівників, клієнтів та постачальників, зберігаючи визначеність комерційної та промислової діяльностей як пріоритетів.

У цьому листі ви знайдете заходи, які вживає Soufflet Agriculture для забезпечення основних послуг, які вам знадобляться протягом весни.

 

Положення щодо елеваторів

Ми продовжуємо продавати та розповсюджувати товари сільськогосподарського призначення (насіння, добрива, засоби захисту рослин, корми для тварин) безпосередньо шляхом доставки на Ваші господарства, або шляхом вивезення Вами з наших складів. Наразі ми займаємося поставкою ресурсів від постачальників, щоб забезпечити задоволення Ваших поточних та майбутніх потреб.

Що стосується відвантаження від сільськогосподарських підприємств та доставки на наші елеватори, то ми продовжуємо працювати в звичайному форматі.

Ми тримаємо всі наші веб-сайти відкритими.

Перш ніж вирушити до одного з наших елеваторів або складів ми просимо заздалегідь зателефонувати Директору елеватора або іншій контактній особі у Soufflet Agro Ukraine (контактні дані доступні зокрема через наш додаток Farmi), щоб переконатися чи відкритий елеватор чи склад, дізнатися про доступність продукції, а також це дозволить нам заздалегідь підготувати ваше замовлення і, таким чином, уникнути ситуацій, що можуть спричинити поширення вірусу.

Карантинні заходи, встановлені урядом, і суворі гігієнічні правила застосовуються на всіх наших об’єктах для захисту наших працівників та захисту Вас. Зокрема, перебуваючи на наших об’єктах, просимо Вас перебувати у своєму транспортному засобі, не рухатися по майданчику самостійно, підтримувати відстань не менше 1 м з будь-якою іншою людиною та підписувати документи своєю особистою ручкою.

 

Положення про адміністративний та комерційний персонал

Ми почали працювати дистанційно. Тому, Ваші контакти (Ваш торговий представник або Агроном-консультант, бухгалтерський облік, транспорт тощо) залишаються доступними для підтримки активності за допомогою звичайних телефонів (стаціонарних та мобільних).

Ми скасовуємо всі заплановані заходи, принаймні, до кінця квітня (Технічні зустрічі, колективні поїздки, сертифіковане навчання тощо), і будемо інформувати вас щодо подій у найближчі тижні.

Індивідуальні поїздки по господарствах все ще можливі, але слід обмежитися лише тими, що вкрай необхідні. Ваш торговий представник або Агроном-консультант має можливість перебувати на Ваших полях окремо від усіх і може зв'язатися з Вами по телефону.

Разом ми маємо поважати вжиті урядом заходи щодо боротьби з цією епідемією, щоб захистити своє здоров'я, а також здоров'я працівників Суффле Агро Україна, і виконувати нашу стратегічну та пріоритетну місію зі збереження цінності потенціалу землі.

 

Крістоф Паслан​                  П'єр Котене                        Кзав’є Фюльшірон                                     
Генеральний директор        Директор з розвитку            Директор 
                                              міжнародного бізнесу          ТОВ "Суффле Агро Україна"

                                
                                                   

                               

 

 

Останні новини

21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше

Ланцюжок діяльності

Дізнайтеся більше про нашу діяльність
Більше

Розташування

Карта Суффле
Посилання

Відео

Усі відео