КВЕНЧ

Сорт ярого пивоварного ячменю від компанії Syngenta

  • Батьківські форми – Себастьян і Дром
  • Сорт належить до середньо-стиглої групи з вегетаційним періодом від 86 до 91 грудня
  • Квенч адаптований до основних зон вирощування і стійкий до посухи
  • Потенціал урожайності – 70-85 ц/га

ГРУПА СТИГЛОСТІ: середня
ВИСОТА РОСЛИНИ: середній
КІЛЬКІСТЬ КОЛОСКІВ НА 1 м2: середня
КРУПНІСТЬ (шкала 1-9): 7
МАСА 1000 ЗЕРЕН (шкала 1-9): 7
ВМІСТ БІЛКА (шкала 1-9): 5
ДОЗРІВАННЯ (шкала 1-9): 5
ВИСОТА СТЕБЛА (шкала 1-9): 6
 

СТІЙКІСТЬ ДО ХВОРОБ (шкала 1-9): 
БОРОШНИСТА РОСА –
8
ГЕЛЬМІНТОСПОРІОЗНІ ПЛЯМИСТОСТІ – 7
РИНХОСПОРІОЗ –
КАРЛИКОВА ІРЖА – 6
БУРА ІРЖА –
САЖКА – 8
ФУЗАРІОЗ – 8
КОРЕНЕВІ ГНИЛІ – 8

 

АГРОНОМІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ (шкала 1-9): 
СТІЙКІСТЬ ДО НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР – 6
СТІЙКІСТЬ ДО ВИЛЯГАННЯ – 7
СТІЙКІСТЬ ДО ПОСУХИ – 8
СТІЙКІСТЬ ДО ОСИПАННЯ – 9
 

ТАРА: 1 біг-бег = 700 кг

 

РЕКОМЕНДАЦІЇ ДО ПОСІВУ:

  Оптимальні строки Пізні строки
Норма висіву, 
схожих зерен/1 м2
300-350 350-400
Глибина загортання: 2-3 см

 

UA_bigbag.png