Покривні культури і технології SKY AGRICULTURE

Покривні культури і технології SKY AGRICULTURE 11 листопада 2017 р., SOILTEQ

Команда Суффле Агро Україна постійно працює над пошуком нових рішень у сільськогосподарському виробництві. З цією метою ми відвідуємо наших партнерів в Україні і закордоном та обмінюємося досвідом з професіоналами у різних сферах виробництва.

Під час одного з таких візитів на захід Франції ми побували на підприємстві Ferme de la Conillais, що є і фермерським господарством і навчально-дослідним центром з власною демонстраційною базою виробника сільськогосподарської техніки  Sky Agriculture.

Тут на площі близько 180 га у сівозміну активно включені суміші покривних культур, у склад яких входять кінські боби, вика, конюшина, гвізоція, соняшник, фацелія, гірчиця, овес, редька, жито, тощо.

Крім того тут вирощують культури у поєднанні, практикують технологію мінімального обробітку і прямого посіву. Частина посіву сертифікована за біо-стандартами.

Навчальний центр компанії постійно відвідується учнями, студентами і фермерами для поглиблення своїх знань у запровадженні покривних культур і технологій спрощеного обробітку ґрунту. Тут обговорюють такі теми, як вплив кореневої системи на ґрунт, поведінка мікроорганізмів і особливості подальшого використання поживних елементів наступною культурою.

 

На фото нижче:

1

Прямий посів сівалкою EasyDrill БЕЗ попереднього обробітку ґрунту

Культура: тритікале - 140 кг/га + кінські боби – 90 кг/га

Попередник: гречка

2

Подвійний сидерат:

1-ий: вика + фацелія + редька + соняшник

2-ий: кінські боби

Попередник: ярий ячмінь

Наступна культура: кукурудза

3

Прямий посів озимої пшениці сівалкою EasyDrill в покривну культуру (вика + кінські боби + соняшник + гвізоція + фацелія)

4

Культури у поєднанні: озимий ріпак + кінські боби + конюшина біла

Дата посіву: 01.09.2017 р.

Попередник: озима пшениця

5

Посів озимої пшениці після кукурудзи.

Дата посіву: 31.10.2017 р.

6

Демонстраційні ділянки навчального центру – вражаюча різниця у розвитку і нарощуванні вегетаційної маси культури на фоні висоти зрізу стерні пшениці. Неозброєним оком видно, що залишаючи вищу стерню та створюючи таким чином особливий мікроклімат культура розвивається набагато краще.

 

Сільськогосподарську техніку виробництва Sky Agriculture можна побачити цими днями на міжнародній виставці AGRITECHNICA 2017 у Ганновері.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1520729651350529&id=364182813671891

Останні новини

21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше

Ланцюжок діяльності

Дізнайтеся більше про нашу діяльність
Більше

Розташування

Карта Суффле
Посилання

Відео

Усі відео