Відкриття нового елеватора СУФФЛЕ у Ля-Рошель

Відкриття нового елеватора СУФФЛЕ у Ля-Рошель 30 березня 2018 р., Events

Група СУФФЛЕ вводить в експлуатацію новий елеватор Chef de Baie у другому за об’ємами перевезень зерновому порту Франції - Ля-Рошель

Якісний французький експорт: місія Групи СУФФЛЕ щодо просування французького зерна на міжнародні ринки

Сьогодні Група СУФФЛЕ є ключовим гравцем у торгівлі зерновими і відкриває новий елеватор Chef de Baie, місткістю 63 тис. тон, який збільшить потужніть одночасного зберігання СУФФЛЕ в Ля-Рошель до 188 тис. тон.

Новий елеватор має подвійне завдання: розвивати експортні операції та забезпечувати оборот як з кількісної, так і з якісної точки зору, а також зміцнювати конкурентоспроможність французького зернового сектора ефективною інфраструктурою з повагою до навколишнього середовища.

Оптимізація логістичних потоків і зменшення викидів вуглекислого газу

Раніше потрібно було б мобілізувати парк із 50 000 машин для перевезення 1,6 млн. тон зерна з портових елеваторів Групи, розташованих на відстані кілометра від пристані до суден. Новий елеватор, який стоїть прямо «на береговій лінії» має значно більшу продуктивність завдяки можливості прямого завантаження суден. Одночасно Група СУФФЛЕ розвиває і залізничні перевезення, що зменшує використання автотранспорту більш як на 50%. Усі ці досягнення покращують «екологічний слід» елеватора. Крім того, новий термінал оснащений ефективною і сучасною системою очищення зерна та аспірації, і це робить його елеватором, що повністю відповідає екологічним вимогам.

Елеватор для динамічного розвитку регіону

Інвестиції у створення нового терміналу сягають 32 млн. Євро і це – стратегічний проект для динамічного розвитку регіону, зокрема для розвитку торгівельних точок сільськогосподарського виробництва на заході країни. Мета полягає у тому, щоб збільшити об’єм експорту зерна з 1,6 млн. тон на даний час до більш як 2 млн. тон. Таким чином Група СУФФЛЕ продовжує мобілізовувати багаторічні зусилля для підтримки виробництва французьких фермерів на міжнародних ринках в умовах постійно зростаючих вимог до продукції.

Також елеватор Chef de Baie обладнаний усіма необхідними системами для гарантування безпеки персоналу, кількість якого зросте з 16 до 22 осіб. Крім того, завдяки новому елеватору буде створено 45 додаткових робочих місць у порту, в тому числі – 10 безпосередньо для роботи на елеваторі.

Останні новини

21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше

Ланцюжок діяльності

Дізнайтеся більше про нашу діяльність
Більше

Розташування

Карта Суффле
Посилання

Відео

Усі відео