Клуб PHYTOTEQ розпочав роботу

Клуб PHYTOTEQ розпочав роботу 13 листопада 2017 р., PHYTOTEQ

Цими днями закінчилися перші зустрічі Клубу PHYTOTEQ, діяльність якого присвячена вивченню ефективності використання засобів захисту рослин.

Темою зустрічей стали - КЛАСИФІКАЦІЯ І СПОСІБ ДІЇ ЗАСОБІВ ЗАХИСТУ РОСЛИН.

В межах цієї, базової технічної теми, ми розглянули такі питання, як: розподіл хімічних продуктів за способом дії, специфічні продукти, які використовуються тільки на певних культурах, оспосіб абсорбції і проникнення ЗЗР у рослину тощо.

Автор презентації, Шарль Андрі - фахівець з використання ЗЗР, що має багаторічний досвід роботи у Франції, детально охарактеризував кожен вид хімічних продуктів і розповів про те, які фактори впливають на селективність гербіцидів та які продукти мають слабку і сильно виражену системну дію. 

Разом з виробниками, присутніми на зустрічах, ми обговорили ряд важливих дотичних питань, зокрема - феномен резистентності, виявлення діючих речовин у підземних водах та ефективність використання ЗЗР, залежно від їх превентивної, лікувальної чи викорінюючої дії.

Щоразу зустріч Клубу PHYTOTEQ закінчувалася жвавою дискусією, адже в межах презентації ми не могли оминути і таких цікавих тем, як - частка виробників і генеричних компаній на світовому ринку ЗЗР, перспектива виходу на ринок продуктів з новими способами дії і можливість перетворення деяких діючих речовин у "генеричні" вже до 2021 року.

Дякуємо всім учасникам за увагу до діяльності Клубу PHYTOTEQ і готовність поділитися власним досвідом ефективного використання засобів захисту рослин. 

 

Останні новини

21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше

Ланцюжок діяльності

Дізнайтеся більше про нашу діяльність
Більше

Розташування

Карта Суффле
Посилання

Відео

Усі відео