Вдихнути життя в ґрунт

Вдихнути життя в ґрунт 1 жовтня 2016 р., 3ЕРНО

Значна частина посівних площ в Україні перебуває у стані, далекому від ідеального. Протягом десятиріч всесвітньовідомі чорноземи піддавалися інтенсивному впливу важкої колісної техніки, безжально розорювалися та отримували не завжди агрономічно обґрунтовані дози мінеральних добрив. Якщо вести мову про стабільне отримання високих урожаїв зерна належної якості, такий стан речей є неприпустимим, адже аграрії перетворюються на заручників застарілих і сьогодні вже не зовсім ефективних технологій. Саме тому компанія Суффле Агро Україна започаткувала клуб аграріїв-однодумців, які готові працювати по-новому.

Останні статті

16 сер

РЕГЕНЕРАТИВНЕ ЗЕМЛЕРОБСТВО - шлях до поліпшення ґрунтів та зменшення собівартості виробництва

Нині у світі запит на ґрунтоощадні технології у сільському господарстві стає все більшим - для багатьох аграріїв, зокрема і в Україні, є очевидним, що інтенсивне сільське господарство призвело до поступового фізичного і біологічного руйнування ґрунту. До того ж регенеративне землеробство здатне не лише поліпшити стан ґрунтів, а і є економічно вигідним, що в теперішніх умовах особливо актуально. У цьому переконує й досвід компанії "Суффле Агро Україна", яка реалізує проект SOILTEQ.

2 лип

Дні поля «Суффле Агро Україна»: залучаючи аграріїв до інновацій

Цьогорічний сезон випробовує аграріїв по повній. Рясні дощі у поєднанні з високою температурою створюють такі умови, коли без правильного підбору сортів та якісного захисту не обійтись. Допомогти аграріям зорієнтуватися у сучасному ринку насіннєвого матеріалу та ЗЗР, проконсультувати стосовно конкретної ситуації на полі та познайомити з новинками — це було метою Днів поля «Суффле Агро Україна», які відбулися у червні 2019 року.

Новини

21 бер

Ощадбанк і Суффле Агро домовились про пільгове кредитування аграріїв

Ощадбанк і Суффле Агро Україна уклали партнерську угоду, що передбачає надання аграріям пільгових умов кредитування на придбання насіння і мікродоб...

Дізнатися більше
11 бер

Новий КАТАЛОГ 2024

До вашої уваги - Каталог 2024, у якому ми зібрали інформацію про усі продукти і послуги Суффле Агро:

  • продукти для живлення, захисту та ефективно...
Дізнатися більше
Усі новини

Відео

Усі відео